Aktivní a deaktivovaní klienti

Share
26. 08. 2019
  • V záložce Klienti / Kontakty máte uveden přehled všech aktivních klientů.
  • Aktivní klienti jsou takoví klienti, se kterými můžete dále pracovat: Můžete pracovat (přidávat, editovat, mazat) s jejich osobními informacemi, službami, smlouvami, fakturami, zbožím, servisními zásahy atd.
  • Aktivní klienti se započítávají do počtu aktuálně využitých licencí.
  • Pokud z nějakého důvodu nepotřebujete v současnosti s konkrétním klientem pracovat, můžete ho přesunout do kategorie Deaktivování klienti.
  • Můžete tak učinit v Kartě klienta v záložce Odstranit klienta, kde kliknete na tlačítko Deaktivovat.
  • Deaktivovaní klienti se do počtu aktuálně využitých licencí nezapočítávají.
  • Seznam deaktivovaných klientů najdete v záložce Statistiky / Deaktivovaní klienti.
  • U deaktivovaných klientů není možné provádět většinu operací, které jsou možné u klientů aktivních.
  • Máte možnost si prohlížet již uložená data, případně provést smazání (některých) dat. Funguje i párování plateb s fakturami.
  • Není však možné přidávat nové informace, služby, smlouvy, faktury, zboží, servisní zásahy, fotografie a další. Ani není možné nic editovat.
  • Pokud tedy zvažujete, zdali nepřesunout některého klienta do Deaktivovaných klientů, vezměte v potaz omezení, která jsou s tímto krokem spojena.
  • Pokud vám tato omezení nevadí, pokračujte v deaktivaci.
  • Pokud by vám však některé omezení způsobilo komplikace, tak to znamená, že daný klient nepatří do Deaktivovaných klientů, a proto je nutné jej ponechat v Aktivních klientech.
  • Pokud deaktivujete klienta s aktivními službami, tak jsou tyto služby v průběhu deaktivace smazány. Je možné je pak vidět v přehledu smazaných služeb.
  • Deaktivovaného klienta je možné obnovit. V jeho Kartě klienta naleznete tlačítko Obnovit klienta.
  • Deaktivovaného klienta je také možné zcela smazat ze systému. V přehledu v záložce Statistiky / Deaktivovaní klienti klikněte u daného klienta na tlačítko Odstranit.
Pomohl Vám tento článek?