Jak vymazat zboží ze Skladu

Share
31. 07. 2019
  • Po kliknutí na křížek u konkrétní položky dojde k přesunutí daného zboží do kategorie Stornováno.
  • U každé takové položky je jasně uvedeno, že se jedná o stornované zboží.
  • Pokud však chcete zboží definitivně smazat ze systému i se všemi informacemi o něm, tak se přesuňte do Nastavení / Syst. nastavení / Centrální sklad / Ostatní a klikněte na tlačítko Odstranit stornované zboží ze Skladu.
  • Všechno stornované zboží je hromadně odstraněno ze systému.
Pomohl Vám tento článek?