Upozornění na možné odhlášení při přidávání zboží do Centrálního skladu

Share
23. 08. 2019

Řada z vás určitě využívá užitečnou funkci Automatické odhlašování ze systému. Automatické odhlašování však nemusí být žádoucí v případě, když vyplňujete například 50řádkový formulář při přidávání zboží do Centrálního skladu.

Pojďme se podívat na konkrétní příklad:

  • Automatické odhlašování máte nastavené na 20 minut.
  • Načtete si stránku s formulářem pro přidání zboží a začnete jej vyplňovat.
  • Na vyplnění formuláře je však potřeba 30 minut.
  • Když jste po 30 minutách hotovi a chcete data uložit, systém vás odhlásí a data se neuloží.

Aby tato situace nenastávala, tak se do formuláře přidalo následující upozornění:

To se zobrazí po uplynutí poloviny času uvedeného v nastavení automatického odhlašování. Pokud kliknete na tlačítko Pokračovat, tak začne čas pro odhlašení běžet znovu od začátku. Můžete pokračovat ve vyplňování formuláře.

Pokud to však neučiníte, zobrazí se vám následující upozornění:

Pokud nechcete přijít o vyplněná data, proveďte přesně to, co je v daném textu uvedeno.

Pomohl Vám tento článek?